socionom2
socionom1
Socionomera_1
Socionomera_2
Socionomera_3
Socionomera_4
Socionomera_5
Socionomera_6
Socionomera_7
previous arrow
next arrow
socionom2
socionom1
Socionomera_1
Socionomera_2
Socionomera_3
Socionomera_4
Socionomera_5
Socionomera_6
Socionomera_7
previous arrow
next arrow
Shadow

Socionomera Bemanning AB

Propellergatan 2B, Malmö

Information om kontoret

Inredningsarkitekt: RUMRUM AB
Yta: 160 kvm
Fotograf: Ivona Isic, Fanny Klintemen
Inflytt år: 2024

Motivering

Efter att ha vunnit Gasellpriset flera år i rad och etablerat sig som ett av Skånes snabbast växande företag, flyttade Socionomera i början av 2024 in i Malmös nya World Trade Center i Västra Hamnen.

De började i en modern lokal med standardiserade glasväggar, heltäckningsmatta och akustikplattor i taket. Målet var att genom arkitektoniska lösningar och specialbyggda möbler skapa en starkare identitet och karaktär för rummet.

Socionomeras logotyp är ingraverad i akustikpanelen, och tillsammans med platsbyggd kökssoffa, växtkärl och en specialbyggd hylla som även fungerar som rumsavdelare, har dessa element skapat en stark identitetskänsla som gör att man glömmer bort den neutrala basen som lokalen ursprungligen hade.

De stora glaspartierna längs fasaden släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket möjliggjorde valet av en dämpad och djup färgpalett. Varierande träslag och en iögonfallande rund soffa uppfyller kundens vision om en inkluderande, avkopplande och ”jazzig” stil

Designklassiker är framträdande i kontoret, och beslutet att minimera antalet möbelleverantörer betonar ett engagemang för hållbarhet. Dessa tidlösa och hållbara möbler bidrar till att minska överflöd och begränsa behovet av frekventa byten.

Rulla till toppen