FCB-1-Rumrum
FCB-7-Rumrum
FCB-2-Rumrum
FCB-3-Rumrum
FCB-4-Rumrum
FCB-6-Rumrum
FCB-5-Rumrum
previous arrow
next arrow
FCB-1-Rumrum
FCB-7-Rumrum
FCB-2-Rumrum
FCB-3-Rumrum
FCB-4-Rumrum
FCB-6-Rumrum
FCB-5-Rumrum
previous arrow
next arrow
Shadow

First Class Brands

Västanvägen 83 A, Staffanstorp

Information om kontoret

Inredningsarkitekt: RUMRUM AB
Yta: 890 kvm
Inflytt år: 2023
Fotograf: Stefan Lindher

Motivering

På First Class Brands kontor finns både kontor och lager under samma tak. Att hitta rätt plats var inte helt lätt, men uthållighet lönar sig! FCB är ett ungt och expansivt företag som levererar innovativa produkter inom livsmedels- och dryckesindustrin, vilket vi har översatt till ett sportigt och modernt inredningskoncept med fokus på svart och färg.

Utmaningen var att skapa en spännande kontorsmiljö i en klassisk lagerbyggnad på en mezzaninvåning. Genom smarta val har vi tillsammans tagit fram ett inredningskoncept som lika gärna skulle kunna platsa på ett kontor mitt i storstaden. Denna inramning har varit central för att få medarbetarna att känna stolthet över sin arbetsplats och därmed kunna bidra till att få personalen tillbaka på plats. Miljön ska vara attraktiv och kreativ att arbeta i.

Slutna kontorsytor varieras med sociala ytor och dynamiken mellan dessa skapar en lugn atmosfär. Kontorets hjärta är den stora loungen, som är en kombination av ett rymligt pentry, en soffgrupp och cafésittplatser – en multifunktionell mötesplats, skräddarsydd för att passa konceptet.

Kombinationen av blankt kakel, matt trä, mycket svärta, neon och färgstänk skapar en snabb men sofistikerad känsla som alla kan identifiera sig med och som förkroppsligar FCB:s företagsidentitet.

Oavsett om du är besökare eller anställd kommer du att få en spännande upplevelse som du förmodligen inte hade förväntat dig – åtminstone inte mitt på ett fält bland lagerhyllor och trafik.

Rulla till toppen