Reception
Kontor-
Lounge
Lounge-yta
Arbetsyta
Lounge-vid-recepetionen
kontors-yta
motesrum
previous arrow
next arrow
Reception
Kontor-
Lounge
Lounge-yta
Arbetsyta
Lounge-vid-recepetionen
kontors-yta
motesrum
previous arrow
next arrow
Shadow

Fastpartner AB

Råsundavägen 12, Stockholm

Information om kontoret

Arkitekt: Studio Stockholm
Projektledare: Internt av Fastpartner
Entreprenör: DMC Bygg
Yta: 1467 kvm

Motivering

Fastpartners kontor är en konkret manifestation av vår vision om en arbetsplats som främjar optimism, gemenskap och trygghet. Kontoret är trivsamt och har generösa ytor för varierande miljöer. Arbetsytorna är utformade för att underlätta kreativa samarbeten och spontana möten, vilket skapar en dynamisk och stimulerande miljö. Kontoret fungerar även som en inspirationskälla för framtida projekt, med hållbarhet och återbruk i fokus.

Genom ett nära samarbete med arkitekter och byggare har vi maximera återbruket genom hela projektets skeden. Vi har behållit armaturer och installerat LED-belysning i hela kontoret för att minska energianvändningen. Väggar, glaspaneler, träpaneler och dörrar är återanvända från tidigare byggprojekt. Dessutom har vi återanvänt 90% av möblemanget från de fyra regionkontor vi lämnat, vilket har gett möbler och inredning ett nytt liv och skapat en unik och varierad atmosfär i vårt nya kontor.

Denna uppmärksamhet på detaljer, tillsammans med en tydlig och stark vision, har vi förvandlat vårt kontor till en levande sammansmältning av företagsidentitet och innovativ design. Genom att fokusera på återbruk har vi inte bara skapat ett mer hållbart kontor, utan också ett mycket snyggare och livfullare arbetsutrymme. Detta gör Fastpartners kontor till ett av Sveriges snyggaste kontor.

Rulla till toppen