Tall
Bjork
Bjork1
Kontor1
Kontor2
Kontor3
Kok-2
Kok1-1
Kok2
Kok3-1
Lind
Studio
Studio1
Studio2
previous arrow
next arrow
Tall
Bjork
Bjork1
Kontor1
Kontor2
Kontor3
Kok-2
Kok1-1
Kok2
Kok3-1
Lind
Studio
Studio1
Studio2
previous arrow
next arrow
Shadow

Revelop

Döbelnsgatan 24, Stockholm

Information om kontoret

Revelop har under våren flyttat till Döbelnsgatan 24. Det nya kontoret är på 576 kvm. Lokalerna innebär en hybrid av fasta och flexibla arbetsplatser, fler mötesrum och större gemensamhetsytor. Den nya miljön är Revelops tolkning av framtidens kontor, där nya arbetssätt och inspiration kan växa.
Inredningsarkitekter: AT- Studio

Motivering

Flytten utgör en viktig milstolpe för Revelop, och vi är mycket glada över de möjligheter den ger för den fortsatta utvecklingen av vår verksamhet. Målet var att skapa ett hållbart kontor som speglar vårt varumärke, skapar en kreativ arbetsmiljö och stärker kulturen. Döbelnsgatan är ett helt fantastiskt läge, med liv och rörelse dygnet runt, och den anrika byggnaden bär på en intressant historia”, säger Thomas Sipos, VD på Revelop

Vi strävade efter att fånga essensen av Revelops DNA genom att återbruka allt som kunde återbrukas från möbler och material till belysning och konst. Varje återvunnet element har fått nytt liv i det nya kontorskonceptet för att på så sätt skapa en miljö som andas hållbarhet och historia”, säger Anita Yakob, inredningsarkitekt på AT-Studio.

Befintliga möbler, konst och inredning har fått ett nytt liv i nya sammanhang samtidigt som Fabeges återbrukshub använts för delar av byggmaterialet.

Vi är otroligt glada över att Revelop väljer att växa tillsammans med oss och flyttar till nya för deras verksamhet bättre lokaler inom vårt bestånd. Tack vare en tät dialog har vi tillsammans lyckats skapa en helt fantastisk lokal där hållbarhet är högst upp på agendan och där Fabeges återbrukshub har spelat en nyckelroll, säger Charlotte Eklund, fastighetschef på Fabege.

Rulla till toppen