Acne-Arbetsplatser0
Acne-Arbetsplatser1
Acne-Communitybord
Acne-Entre
Acne-hylla
Acne-Kok
Acne-Motersrum-1
Acne-Motesrum-2
Acne-Reception
Acne-Tyst-rum
previous arrow
next arrow
Acne-Arbetsplatser0
Acne-Arbetsplatser1
Acne-Communitybord
Acne-Entre
Acne-hylla
Acne-Kok
Acne-Motersrum-1
Acne-Motesrum-2
Acne-Reception
Acne-Tyst-rum
previous arrow
next arrow
Shadow

Acne Advertising

Tulegatan 15, Stockholm

Information om kontoret

När Acne Advertising skulle flytta in i den gamla Ericssonfabriken på Tulegatan i centrala Stockholm, var målet att skapa en plats som frigör kreativitet, främjar samarbete och en hållbart kontor. Uppdraget gick till arkitekterna på Koncept.

Motivering

Fastighetens industriella arv lyfts fram med ärliga och rationella designval; synliga takinstallationer och ett rent, polerat betonggolv utgör en robust och tillåtande bas. Råa ytor kombineras med modiga, med noggrant balanserade färger, texturer och material för att både inspirera och överraska.

För att hålla kontoret levande och användbart under hela arbetsdagen har multifunktionella lösningar integrerats i inredningen, med hjälp av generösa möbler, draperier, smart placering och teknik. Återbruk är en central ambition, vilket har resulterat i att en majoritet av möblerna är återanvända, vilket ger kontoret en personlig och hållbar prägel.

Material- och färgpaletten är lugn och harmonisk, men bryts av med lekfulla, energigivande accenter som skapar en modig och intuitiv miljö. Den kreativa andan genomsyrar hela kontoret, där smarta placeringar och genomtänkta flöden uppmuntrar till spontanitet och innovation, samtidigt som det finns utrymme för samling och reflektion. Här blandas low-tech och high-tech på ett sätt som ger kontoret en öppen, ärlig och omhändertagen atmosfär.

Rulla till toppen